Get Adobe Flash player

 

Ul. Miloša Crnjanskog bb/II
76 300 Bijeljina, Bosna i Hercegovina
Tel:+387 55 201 245
 

Marktstr. 15-17
46045 Oberhausen, Deutschland
Tel:+49 208 824 3717

O nama

MONTING MONTAŽA  je osnovana u januaru 1996. godine i razvila se u uspješnu kompaniju, koja se kroz kvalitetno I blagovremeno izvršenje usluga,  potvrdila kao pouzdan poslovni partner kako u zemlji tako I u inostranstvu . To je najbolja garancija ozbiljnosti orjentacije ka konstantnom poboljšanju kvaliteta pruženih usluga.

Usluge iz oblasti mašinske, elektro i građevinske montaže radimo uglavnom za: rafinerije, termoelektrane, autoindustriju, industriju lokomotiva I brzih vozova, šećerane, proizvodne, sportske i druge hale, banke, hotele, tržne centre itd. Monting montaža danas zapošljava stručnu radnu snagu koja ima znanje i iskustvo stečeno na domaćem i inostranom tržištu. Temelj firme jesu visoko motivisani i osposobljeni radnici spemni da ispune sve zahtjeve klijenata vezane za kvalitet i rokove.Fleksibilnost I stručnost su dva centralna obilježja filozofije naše kompanije.

MONTING MONTAŽA je implementirala Integrisani sistem upravljanja kojim su definisane sve procedure koje su od ključne važnosti za poslovanje i time je uspostavljen sistem kontrole izvršenja zahtjeva kupaca uz maksimalno poštovanje standarda, zakonskih i drugih propisa relevantnih za kvalitet, kao i zaštitu zdravlja zaposlenih i životne sredine.

Predmet sistema menadžmenta kvalitetom je: montaža i remont termoenergetskih, elektroenergetskih i industrijskih objekata i izvođenje završnih radova u građevinarstvu.

Pored sertifikata I licenci za izvođenje mašinskih i  elektro radova koje posjeduje kompanija, radnici angažovani na radovima u SR Njemačkoj posjeduju i SCC sertifikate.

Radimo na području zemalja regije, a na tržištu EU smo prisutni  od 1999. godne . Cilj nam je jačanje  saradnje sa postojećim i proširenje na druga tržišta.